Dit is jouw functie als HR adviseur

Je houdt van een uitdaging en je krijgt er energie van om je tanden te zetten in complexe cases. Je runt graag je eigen winkel; samen met de lijn ben jij verantwoordelijk voor het HR beleid van ‘jouw’ businessunits. Pro-activiteit is jouw 2e natuur,  je bent communicatief sterk en werkt secuur.

Je bent verantwoordelijk voor het gehele pallet van HR taken en je regelt daarnaast verschillende facilitaire zaken. Door jouw inspanningen kunnen onze organisatie en medewerkers verder groeien.

Wij bouwen aan een energiek en vooruitstrevend HR-team dat altijd een stap voorloopt. PCI is een organisatie die constant in verandering is en daarin speelt HR een belangrijke rol. Je hebt nauw contact met jouw interne klant en je weet precies wat er speelt in de organisatie. Samen met je HR-collega’s zorg je voor de optimale ondersteuning van de business, je pakt de leiding in verschillende HR-gerelateerde projecten en neem je deel aan projecten uit de business. Dit is een uitdagende  en dynamische HR-adviesrol in de breedste zin van het woord!

Samengevat krijg jij de volgende uitdaging:

 • Je adviseert zelfstandig over het HR beleid en onderwerpen als personele ontwikkeling, verzuim, re-integratie, arbeidsvoorwaarden en arbeidsrechtelijke zaken;
 • Je werkt binnen een van de domeinen IT, AV, MPS en/of Supplies.
 • Je bent projectleider op verschillende HR projecten die aansluiten op jouw kwaliteiten en ambities;
 • Je bent verantwoordelijk voor de juiste vertaling van beleid in communicatie;
 • Je levert een belangrijke bijdrage aan het uitwerken van HR beleid;
 • Andere taken/aandachtsgebieden zijn onder andere performance-/talentmanagement, SPP, learning, verzuim, re-integratie en het bijhouden van dossiers.

Taken van een HR adviseur bij PCI

Je houdt van een uitdaging en je krijgt er energie van om je tanden te zetten in complexe cases. Je runt graag je eigen winkel; samen met de lijn ben jij verantwoordelijk voor het HR beleid van ‘jouw’ businessunits. Pro-activiteit is jouw 2e natuur, je bent communicatief sterk en werkt secuur. Je bent verantwoordelijk voor het gehele pallet van HR taken en je regelt daarnaast verschillende facilitaire zaken. Door jouw inspanningen kunnen onze organisatie en medewerkers verder groeien. Wij bouwen aan een energiek en vooruitstrevend HR-team dat altijd een stap voorloopt. PCI is een organisatie die constant in verandering is en daarin speelt HR een belangrijke rol. Je hebt nauw contact met jouw interne klant en je weet precies wat er speelt in de organisatie. Samen met je HR-collega’s zorg je voor de optimale ondersteuning van de business, je pakt de leiding in verschillende HR-gerelateerde projecten en neem je deel aan projecten uit de business. Dit is een uitdagende en dynamische HR-adviesrol in de breedste zin van het woord!

Welke eisen passen bij deze functie?

Wij bouwen aan een energiek en vooruitstrevend HR-team dat altijd een stap voorloopt. PCI is een organisatie die constant in verandering is en daarin speelt HR een belangrijke rol. Je hebt nauw contact met jouw interne klant en je weet precies wat er speelt in de organisatie. Samen met je HR-collega’s zorg je voor de optimale ondersteuning van de business, je pakt de leiding in verschillende HR-gerelateerde projecten en neem je deel aan projecten uit de business. Dit is een uitdagende  en dynamische HR-adviesrol in de breedste zin van het woord!

 • Je hebt een afgeronde HBO- opleiding bij voorkeur op het gebied van Human Resource Management;
 • Je hebt stevigheid opgedaan in minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bijvoorbeeld als HR Consultant, HR Adviseur of HR Business Partner;
 • Je hebt recente ervaring in een complexe, uitdagende omgeving,
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Communicatief zeer vaardig in woord en geschrift;
 • Goede kennis en ervaring op het gebied van arbeidsrecht;
 • Ervaring met IT-oplossingen of ervaring in de branche is een pré;
 • Je bent bereid om naar onze verschillende locaties te reizen, Lijnden (hoofdkantoor), Arnhem, Drachten, Goes, Haaksbergen, Rotterdam en Utrecht.

Waarom werken bij PCI als HR adviseur?

PCI biedt je de mogelijkheid om je carrière als HR adviseur te lanceren in een informele werkomgeving waar het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid key is. Je komt te werken bij een ambitieuze, groeiende onderneming, die opereert in de voorhoede van zakelijke innovatie en de cultuur is informeel, gedreven en behulpzaam. Wij zijn trots op onze cultuur!

Op vrijdag sluiten wij de week af in het Grand Café van PCI. Hier praten we na over de week en kijken we uit naar het weekend. Want na een week hard werken is het goed om samen af te ronden. Om een goed beeld te krijgen moet je hier gewoon komen werken, maar een greep uit de cultuur van PCI geeft je alvast een beeld.

Twee keer per jaar is PCI bij elkaar en dan bedoelen we ook iedereen. In januari trappen we het jaar af en in de zomer doen we dit zachtjes over. Met een goedgevuld programma en mooie locaties is het dan even tijd om in ontspannen sfeer bij elkaar te zijn in een casino-setting op het landgoed van een kasteel of in het tot feesttent omgebouwde magazijn van het hoofdkantoor. Ook doet PCI regelmatig mee met hardloopwedstrijden en fietstochten om geld in te zamelen voor onze stichting DLW. Sporten gebeurt daarnaast ook in de complete Gym in Lijnden. Maar misschien vind je het wel leuker om even te ontspannen in de game-corner, dat kan ook. Met de gave incentives kun jij meedingen naar Bol.com-cadeaubonnen, Shoptegoed en een trip naar Westendorf. De informele sfeer zorgt voor een ongedwongen en open cultuur, waarbij de verschillende locaties en subculturen een krachtige drager zijn voor het succes van PCI.

PCI Lijnden
 • Een zelfstandige functie, waarbij je deel uit maakt van een enthousiast en deskundig team binnen een groeiende organisatie;
 • Een goed salaris, passend bij de functie en ervaring;
 • 8% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 4 per jaar bij te verdienen;
 • Een pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage;
 • Bij goed functioneren zicht op een vaste aanstelling;
 • Mobiele telefoon en laptop; Lease auto;
 • Fitnessruimte en gameroom op kantoor;
 • Regelmatig vrijdagmiddagborrels en team- en bedrijfsuitjes.

Over PCI:

PCI helpt organisaties met IT en kijkt daarbij naar de complete werkomgeving. Want met een sterke IT-infrastructuur bouw je de basis voor de ideale werkomgeving voor iedereen. Denk bijvoorbeeld aan alle verbindingen met devices die je gebruikt om te kunnen werken. Zoals een beeldscherm in de vergaderruimte die je gebruikt voor een Teams-meeting of het delen van bestanden via je laptop, het informatiescherm bij de ingang van een winkel of kantoor of de printer waar je veilig mee wilt printen. Denk ook aan de faciliteiten daar omheen. Zoals een ergonomische werkplek en altijd papier voor de printer. PCI zorgt dat dit voor iedere medewerker, iedere dag op de beste manier werkt.

Veelgestelde
vragen

Is deze functie iets voor jou? Reageer dan snel en stuur ons jouw sollicitatie. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Voor vragen kan je mailen naar solliciteren@pcinederland.nl

Openstaande vacatures

Talent Acquisition Lead

 • Nederland
 • HBO
 • Fulltime (32-40 uur)
Ralf Arntzen

Solliciteer voor HR adviseur!

Ralf Arntzen HR Manager