Werken in Houten

Als jij wilt werken in Houten dan zit je goed bij PCI. Want vanuit ons hoofdkantoor zijn wij dagelijks bezig met topsport op het gebied van IT. Wil jij dit team compleet maken en werken als bijvoorbeeld Functioneel Applicatiebeheerder, AV Technicus, Accountmanager Buitendienst, HR Adviseur of Projectmanager in Houten en je waarde binnen het team laten gelden? Maak dan de transfer naar PCI. Wij zijn een van de grootste IT-bedrijven van Nederland en altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten. Bekijk ons ruime aanbod aan vacatures, solliciteer online om te kunnen werken in Houten en we kijken samen naar je eventuele nieuwe loopbaan! Oftewel; Wil je werken in Houten? De transfermarkt staat open bij PCI.

Maak de transfer als

AV Technicus Service & Support (AV)

 • Nederland
 • MBO
 • Fulltime (40 uur)

AV Technicus Realisatie & Support (AV)

 • Nederland
 • MBO
 • Fulltime (40 uur)

Technical Consultant

 • Nederland
 • MBO
 • Fulltime (39 uur)

Technical Consultant / 3e lijns Engineer

 • Nederland
 • HBO
 • Fulltime (40 uur)

Presales Consultant IT

 • Nederland
 • HBO
 • Fulltime (40 uur)

AV Technicus

 • Nederland
 • MBO
 • Fulltime (40 uur)

Vacatures in Houten

Talloze vacatures in Houten, maar nergens vind je meer vacatures in IT dan bij PCI. Want het team in Houten groeit door en PCI is daarom altijd op zoek naar ambitieuze en enthousiaste IT-collega’s. Op al onze vestigingen in Nederland zijn nieuwe collega’s welkom, maar op ons Houtense hoofdkantoor zijn momenteel deze meeste open vacatures. Op deze locatie vind je naast de IT-afdeling alle facilitaire afdelingen zoals Finance, Personeelszaken, Marketing en het PCI Experience Center.

Werken in Houten bij PCI

In onze vacature-database vind je de mooiste vacatures als jij wilt werken in Houten. Hier vind je alle vacatures duidelijk en overzichtelijk weergegeven. Wist je dat je bij PCI in Amsterdam in het Grand Café naast een overheerlijke lunch ook kunt tafelvoetballen, gamen of een uurtje sporten in de nagelnieuwe gym? Maar naast het hoofdkantoor in Amsterdam hebben wij nog meer vestigingen in Nederland. Dus in welke stad je ook wilt werken, wij ontvangen je met open armen en laten je graag kennismaken met onze cultuur. Wij zoeken niet alleen het beste personeel in Houten of Amsterdam, maar ook in Rotterdam.

lunch pci lijnden
Faisoen Winkler

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Faisoen Winkler HR Adviseur

Boost jouw carrière maak een transfer naar PCI

Een transfer maken naar Utrecht is gaaf. Want het bruist en geeft jouw carrière een boost. De onbegrensde mogelijkheden van Utrecht liggen in je achtertuin als je komt werken voor PCI. Of je nou kiest voor de levendige binnenstad of de talloze gezellige restaurants en bars die Utrecht rijk is, na je werk op kantoor onder de rook van Schiphol, is er genoeg ruimte om de hoofdstad te ontdekken. Pak de bus, de tram of stap op de elektrische PCI scooter om kennis te maken met Utrecht en omstreken.

Op het adres, Sleepboot 7, in het futuristische pand langs de A27 heb je een centrale en makkelijk bereikbare thuishaven. In het luxe pand is voor iedereen een werkplek, ruimte voor (digitale) meetings, presentaties en lunch met klanten en partners. Het is de ideale werkomgeving voor menig collega. Vanuit deze locatie verbind je eenvoudig met andere vestigingen van PCI om zo samen te kunnen werken en successen te behalen. Dat is ons clubgevoel met een werkplek waar ruimte is voor al jouw ambities.

Voor diverse functies werken in Houten bij PCI

Bij PCI kun je werken in Houten en hebben wij veel verschillende functies beschikbaar. Zo kun je bij ons solliciteren als kandidaat voor de volgende vacatures:

PCI is een innovatief en ambitieus bedrijf. ‘Op het fanatieke af, zeker als je wilt werken in Houten’, zou onze directeur Bas Kamphuis zeggen. Dat is ook nodig, want de IT-markt verandert met een enorm tempo. Om af te sluiten met de ambitie; ‘Wij blijven mee veranderen en meedoen in de voorhoede. We zijn nog lang niet klaar met groeien en hebben altijd plek voor capabele mensen met vakkennis. We werken vandaag aan de wereld van morgen en daar zijn we trots op. Doe jij met ons mee?

Op verschillende manieren werken in Houten, door te solliciteren!

Werken in Houten doe je door bij PCI te komen solliciteren, dit kan op verschillende manieren:

 • Solliciteren in Houten via een vacature
  Solliciteren is eenvoudig. Jij zorgt ervoor dat je ambities op papier komen en wij gaan dit met de hoogst nodige zorg lezen en behandelen. Dus wil jij werken in Houten en solliciteren op één van de vacatures, oftewel; ben je na het lezen van deze vacature enthousiast en is dit de baan die je zoekt? Stuur ons dan jouw sollicitatie en motivatie via de solliciteer nu button. Voor vragen kun je altijd een mail sturen naar solliciteren@pci.nl. Wil je liever eerst iemand spreken of persoonlijk een vraag stellen? Bel dan met een recruiter van PCI via +31 6 295 248 61.
 • Werken in Houten via open sollicitatie
  Vind jij het prettig om je eigen sollicitatie te formuleren en een eigen stijl te geven aan je motivatie? Misschien wel via video? Dat is uiteraard ook mogelijk. Het gaat ons erom dat we een beeld krijgen van jou als persoon, de kwaliteiten die je kunt toevoegen en de ambities willen we kunnen voelen in de tekst of in beeld. Je kunt je mail sturen naar solliciteren@pci.nl. Wil je liever eerst iemand spreken of persoonlijk een vraag stellen? Bel dan met een recruiter van PCI via +31 6 295 248 61.