Zo helpen wij Ajax

Aanvankelijk zette Ajax PCI in voor hulp bij het printerpark in de Johan Cruijff ArenA en op sportpark de Toekomst. Maar al snel is dit uitgebreid naar de werkplek, aangevuld met digitale schermen en Office Supplies. Die eerstgenoemde werkplek is de kern voor Ajax, want een flexibele, digitale werkplek voor alle medewerkers bij Ajax is een uitdaging, gezien de dynamische sector, vele locaties en variërende samenstellingen waarin én waar vandaan gewerkt wordt.

Kantoor van de toekomst

Het kantoor van de toekomst is fictief. Maar een perfect uitgangspunt om te begrijpen dat er altijd verandering en verbetering nodig is voor de werkomgeving en altijd scherp te blijven. De IT-omgeving moet toekomstbestendig zijn en met de juiste Cloud-infrastructuur helpen we Ajax hiermee. Wil je weten hoe?

Check de video >

Sterke merken

Met zo’n 500 medewerkers, zeven locaties en de ambitie om te groeien, helpt PCI ondernemend Nederland verder met IT. Wij zorgen voor IT oplossingen bij Ajax en dat doen we bij meer sterke merken. Van ID&T tot Shell en van Mc Donalds tot Johma, de Euromast en GGZ. En ook zeker in het MKB, in de zorg en bij scholen helpen we om te zorgen dat iedereen verder kan. Wil jij ook organisaties helpen met IT? Check dan hier of jouw vacature ertussen zit!