PCI Goes is verhuisd. Het bedrijf dat ervoor zorgt dat iedere medewerker, iedere dag op de beste manier kan werken, verhuist naar een pand aan Klein Frankrijk in Goes. “We hebben voor dit pand gekozen vanwege de mooie zichtlocatie. Bovendien hebben we er meer kantoorruimte en een showroom die we geheel in stijl met het nieuwe werken kunnen inrichten.”

Patrick Lindhout is salesmanager bij PCI Zuidwest-Nederland. Hij werkt met een team van circa 35 collega’s. Patrick was mede-eigenaar van Bouman KantoorTotaal, voordat PCI deze Zeeuwse kantoorinrichter heeft overgenomen. Patrick weet dus hoe prettig bedrijven het vinden om volledig te worden ontzorgd bij de inrichting van de werkplek of werkomgeving. “De diensten van PCI omvatten het volledige spectrum van het nieuwe werken. Daarbij zorgt onze uitstekende serviceorganisatie ervoor dat alles optimaal blijft werken. Zo kunnen ondernemers zich zorgeloos richten op hun kernactiviteiten.”

Verhaal patrick lindhoud

Werken aan een prettige werkomgeving

Het voordeel van PCI is volgens Patrick dat het bedrijf het beste van twee werelden combineert. “We hebben een landelijke dekking en de slagkracht die daarbij hoort. Maar door onze lokale aanwezigheid kunnen we persoonlijk zakendoen, met kennis van de markt waar onze klanten actief zijn.” Het aanbod van PCI omvat kort gezegd alles wat je nodig hebt om goed en prettig te kunnen werken. Patrick somt op: “We bieden alles op het gebied van print, IT, audiovisuele middelen, supplies en meubilair. Dit betekent dat we voor elk bedrijf op meerdere disciplines partner zijn. Zelf vind ik mooi om te zien dat ons aanbod breed gewaardeerd wordt. Bedrijven als Ajax, Basic Fit, Euro Mast en Shell kiezen voor PCI, maar ook grote ziekenhuizen, zorginstellingen en scholen. Overigens, laat die grote namen je niet afschrikken. We zijn er voor iedereen die graag werk maakt van een prettige werkomgeving. Dat doen we niet zozeer als leverancier, maar altijd als partner die strategisch meedenkt. We dragen de oplossingen aan, waarmee organisaties optimaal aan hun doelstellingen kunnen werken.”

Uitgebreide IT dienstverlening

Patrick vertelt dat PCI sterk is in IT. “De juiste inrichting van de IT-infrastructuur is belangrijk om competitief te zijn. PCI regelt desgewenst de hardware kant, maar we zorgen ook voor een veilige IT-omgeving. We realiseren ons dat IT cruciaal is om goed te kunnen ondernemen. Onze belofte is dat we de puntjes op de IT zetten voor een ideale werkomgeving. Daarmee is IT voor ons de belangrijkste hoofdzaak. Cloud, IT security, managed services, IT advies hulp bij IT-calamiteiten: we hebben het allemaal in eigen huis en zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat ondernemers zich kunnen focussen op hun onderneming. Dat geldt in het bijzonder ook voor het nieuwe werken. Wij helpen bedrijven bij de juiste inrichting daarvan. Thuiswerken, interactief vergaderen en informatie delen; wij weten hoe dit goed en veilig kan. Bovendien, we delen onze kennis graag. Zo verzorgen we regelmatig IT-trainingen voor medewerkers.”

Maak kennis

Patrick zelf voelt zich in zijn functie als een vis in het water. “Ik leg de verbinding tussen de directie en de werkvloer, maar vind het daarnaast belangrijk om regelmatig met onze klanten rond de tafel te zitten. ‘Met de poten in de klei staan’ helpt om scherp te blijven op onze dienstverlening. Wie meer willen weten over PCI nodig ik uit om eens binnen te stappen of een afspraak te maken. Wij hebben kennis op meerdere fronten, zijn bekend met de allernieuwste technologieën en maken graag werk van een werkomgeving waar je prettig (samen)werkt.”