Trots op onze cultuur

Bij PCI werken we vandaag aan morgen

Rust is bij PCI een relatief begrip. Ons bedrijf is innovatief en ambitieus, “op het fanatieke af,” zou onze directeur Bas Kamphuis zeggen. Dat is ook nodig, want onze markt verandert met een enorm tempo. Als wij niet mee blijven veranderen, dan raken we achterop. We zijn nog lang niet klaar met groeien en hebben altijd plek voor capabele mensen met vakkennis. We werken vandaag aan de wereld van morgen en daar zijn we trots op.

“Wist je dat we official sponsor van AFC AJAX zijn?”

All work, all play

Onze hang naar ambitie betekent overigens niet dat het alleen maar hard werken en carrière maken is bij PCI. Wij vinden het ook erg belangrijk om het leuk te maken voor onze medewerkers. Wij mogen veel van hen verwachten, maar andersom mogen zij dat ook van ons. Zo hebben we een 39-urige werkweek, zodat we op vrijdagmiddag om 16:00 uur gezellig met elkaar kunnen borrelen.

Op deze manier vieren we de successen van afgelopen week. Er is een jaarlijks uitje met alle medewerkers, waarbij ook de familie welkom is. We spelen tafelvoetbal tijdens de lunch, een potje FIFA in de Gameroom, hebben een bedrijfsbar en we dagen elkaar ook graag op het fysieke vlak uit door regelmatig te sporten in onze gym.

“Gesteld op onze vrijheid, maar wel onvermoeibaar in het najagen van onze doelen”

Kantoorcowboys

Wij geloven dat vrijheid mensen in staat stelt het beste uit zichzelf te halen. Daarom is een carrière bij PCI niet een uitgestippeld traject met een vaste invulling: jij bepaalt hoe je baan eruitziet en jouw expertise geeft mede richting aan de groei van onze organisatie.

Jij creëert je eigen kansen. Je zou kunnen zeggen dat we kantoorcowboys zijn; gesteld op onze vrijheid, maar wel onvermoeibaar in het najagen van onze doelen. Soms eenzaam op pad over de zakelijke prairie, maar aan het eind van de dag altijd samen rond het kampvuur om onze verhalen met elkaar te delen.

“Het werken van nu begint bij PCI Nederland”

Wat we doen

Onze markt evolueert. De digitale revolutie is onvermijdelijk, maar biedt ook veel kansen. Wij assisteren onze klanten bij de digitalisering van volledige bedrijfsprocessen. De behoefte binnen bedrijven verschuift van ‘slechts’ hardware naar integrale oplossingen rond digitale documentprocessen, vaak “as a service”.

De toekomst in onze branche zit in cloud-oplossingen en het beheer van (mobiele) werkplekken. Het zijn beweeglijke tijden en wij willen onze klanten de stabiliteit bieden die ze nodig hebben.

Wil je meer informatie over onze diensten?