medewerkers pci

All work, all play

Onze hang naar ambitie betekent overigens niet dat het alleen maar hard werken en carrière maken is bij PCI. Wij vinden het ook erg belangrijk om het leuk te maken voor onze medewerkers. Wij mogen veel van hen verwachten, maar andersom mogen zij dat ook van ons. Zo hebben we een 39-urige werkweek, zodat we op vrijdagmiddag om 16:00 uur gezellig met elkaar kunnen borrelen.

Op deze manier vieren we de successen van afgelopen week. Er is een jaarlijks uitje met alle medewerkers, waarbij ook de familie welkom is. We spelen tafelvoetbal tijdens de lunch, een potje FIFA in de Gameroom, hebben een Grand Café en we dagen elkaar ook graag op het fysieke vlak uit door regelmatig te sporten in onze gym.

medewerkers pci

Het beste uit jezelf halen

Wij geloven dat vrijheid mensen in staat stelt het beste uit zichzelf te halen. Daarom is een carrière bij PCI niet een uitgestippeld traject met een vaste invulling: jij bepaalt hoe je baan eruitziet en jouw expertise geeft mede richting aan de groei van onze organisatie. Jij creëert je eigen kansen, bent gesteld op vrijheid en onvermoeibaar in het najagen van jouw én onze doelen. Soms ben je alleen op pad, maar aan het eind van de dag altijd samen om verhalen met elkaar te delen.

Wat we doen

Onze markt evolueert. De digitale revolutie is in volle gang en biedt veel kansen. Wij assisteren onze klanten bij de digitalisering van volledige bedrijfsprocessen. De behoefte binnen bedrijven verschuift van ‘slechts’ hardware naar integrale oplossingen rond digitale documentprocessen, vaak “as a service”.

De toekomst in onze branche zit in Cloud-oplossingen en het beheer van (mobiele) werkplekken. Wij willen onze klanten de stabiliteit bieden die ze nodig hebben en verder helpen met IT.

Wil je meer informatie over onze diensten?

Jouw toekomstige teamgenoten over onze club
Altijd een vestiging in de buurt
Altijd een vestiging in de buurt

Met vestigingen in de regio’s Amsterdam, Haaksbergen en Goes is er altijd wel een PCI-werkplek bij jou in de buurt. Wel zo makkelijk, toch? En wil je een dagje thuiswerken of op locatie bij een klant? Geen probleem.

Gezellige collega's
Gezellige collega's

De PCI-familie bestaat uit sales tijgers, creatieve marketeers, technische wonderkinderen en gedreven ondernemers. We zijn onderling enorm verschillend, maar hebben één ding gemeen: we hebben een grenzeloze ambitie om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken.

Wij groeien door, dus jij ook!
Wij groeien door, dus jij ook!

Onze markt groeit in rap tempo en wij groeien mee. Daarom hebben we altijd plek voor capabele en gemotiveerde mensen met de juiste vakkennis. Onze open organisatie biedt veel doorgroeimogelijkheden: werken bij PCI is de eerste stap in de rest van je carrière.

Je houdt van je werk
Je houdt van je werk

We brengen een aanzienlijk deel van ons leven door met werken, dus dan kan het maar beter leuk zijn, vinden wij. Bij PCI zijn we trots op wat we doen en we doen het zo goed mogelijk. We geloven dat technologische innovatie mensen echt verder kan helpen en we zijn blij dat we daar een rol in kunnen spelen.

Toptransfers