PCI & Ajax

IT helpt Ajax bij ambities

Sinds 2017 zijn Ajax en PCI aan elkaar verbonden. Enerzijds door een sponsorschap en anderzijds door de diensten, producten en services die PCI biedt, zodat Ajax verder kan met het ontwikkelen van de ambities. En samen zorgen we ervoor dat het hoogst haalbare uit mensen en systemen wordt gehaald voor de doelstellingen van Ajax. Met een fanatiek tempo ontwikkelt β€˜organisatie Ajax’ zich tot een voorbeeldclub in de voetbalwereld.

Om dit te kunnen doen voor Ajax, maar ook voor andere ambitieuze merken, bedrijven en organisaties, is PCI altijd bezig met versterken en groeien en is er altijd plek voor fanatieke en ambitieuze collega’s met IT-kennis.

Flexibele, digitale werkplek voor alle mede-
werkers bij Ajax

Zo helpen wij Ajax

Aanvankelijk zette Ajax PCI in voor hulp bij het printerpark in de Johan Cruijff ArenA en op sportpark de Toekomst. Maar al snel is dit uitgebreid naar de werkplek, aangevuld met digitale schermen en Office Supplies. Die eerstgenoemde werkplek is de kern voor Ajax, want een flexibele, digitale werkplek voor alle medewerkers bij Ajax is een uitdaging, gezien de dynamische sector, vele locaties en variΓ«rende samenstellingen waarin Γ©n waar vandaan gewerkt wordt.

For the future

Kantoor van de toekomst

Het kantoor van de toekomst is fictief. Maar een perfect uitgangspunt om te begrijpen dat er altijd verandering en verbetering nodig is voor de werkomgeving en altijd scherp te blijven. De IT-omgeving moet toekomstbestendig zijn en met de juiste Cloud-infrastructuur helpen we Ajax hiermee. Wil je weten hoe?

PCI helpt ondernemers verder met IT

Sterke merken

Met zo’n 500 medewerkers, zeven locaties en de ambitie om te groeien, helpt PCI ondernemend Nederland verder met IT. Wij zorgen voor IT oplossingen bij Ajax en dat doen we bij meer sterke merken. Van ID&T tot Shell en van Mc Donalds tot Johma, de Euromast en GGZ. En ook zeker in het MKB, in de zorg en bij scholen helpen we om te zorgen dat iedereen verder kan. Wil jij ook organisaties helpen met IT? Check dan hier of jouw vacature ertussen zit!

samenwerken

PCI werkt graag samen. Want samen bereik je meer. Zo helpen wij organisaties samen met HP, HPE en Microsoft aan digitale werkplekken
die altijd overal functioneren. Een perfecte combinatie voor het kantoor van de toekomst.